ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΤΕΝΕΔΙΩΤΗΣ

tenediotisΘέση: Ειδικός Σύμβουλος
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    

Ο Γ. Τενεδιώτης γεννήθηκε το 1965 και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1995. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Διεθνές Ευρωπαϊκό και Εμπορικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Kent, Canterbury, Ηνωμένο Βασίλειο. Διαθέτει, επίσης, τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Business for Lawyers από το Athens Laboratory of Business Administration (ALBA). Μιλάει άπταιστα αγγλικά.

Ο Γ. Τενεδιώτης χειρίζεται, κυρίως, εμπορικές και εταιρικές υποθέσεις, εκπροσωπώντας επιχειρηματίες και εταιρείες, που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς (καλλυντικά, αλκοολούχα ποτά, οικονομία κλπ.). Είναι, επίσης, νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα χρηματοδοτήσεων, συγχωνεύσεων και εμπορικών συμβάσεων, όπως συμβάσεις διανομής, μεταβίβασης εμπορικών σημάτων και ομολογιακών δανείων. Επιπλέον, ειδικεύεται σε ζητήματα εθνικών και διεθνών εμπορικών σημάτων, εταιρικής διακυβέρνησης και σε θέματα που σχετίζονται με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

  • Εκπροσώπησε χρηματιστηριακή εταιρεία σε υπόθεση άπατης.
  • Εκπροσώπησε ελληνική εταιρεία με σημαντικό κύκλο εργασιών σε υπόθεση προσβολής κοινοτικού σήματος.
  • Είναι νομικός σύμβουλος εταιρείας καλλυντικών, εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.
  • Είναι νομικός σύμβουλος μίας από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες αλκοολούχων ποτών.
  • Εκπροσωπεί ελληνική εταιρεία κατά την διαπραγμάτευση και σύναψη ομολογιακού δανείου αξίας πολλών εκατομμυρίων.
  • Εκπροσωπεί ελληνική εταιρεία κατά την διαπραγμάτευση σύμβασης διανομής και παραχώρησης χρήσης σήματος για την περιοχή της Βορείου και Νοτίου    Αμερικής, με διεθνή όμιλο επιχειρήσεων, που δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στην εμπορία προϊόντων υγείας.