ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΜΗΤΣΗΣ

mitsisΘέση: Συνεργάτης
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

Ο Κ. Μήτσης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Τορίνο, Ιταλία, και η διπλωματική του διατριβή αφορούσε στο Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο. Είναι, επίσης, κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «ΠΜΣ Δίκαιο και Ευρωπαϊκή Ενοποίηση» του Παντείου Πανεπιστημίου. Μιλάει άπταιστα Ιταλικά.

Ο Κ. Μήτσης ειδικεύεται, κυρίως, σε αστικές υποθέσεις, όπως εμπράγματες διαφορές, αγωγές αποζημίωσης, προσβολής της προσωπικότητας κλπ, εκπροσωπώντας τόσο ενάγοντες όσο και εναγομένους. Επιπλέον, ο Κ. Μήτσης χειρίζεται εμπορικές διαφορές, όπως υποθέσεις παράβασης συμβατικών υποχρεώσεων, προστασίας του καταναλωτή και γενικών όρων συναλλαγών, διάφορες μεταξύ μετόχων και διαδικασίες σχετικές με διαταγές πληρωμής. Διαθέτει, επίσης, αξιόλογη εμπειρία σε διαδικασίες πτώχευσης, συνδιαλλαγής και αναδιάρθρωσης χρέους. Η εμπειρία του στον κλάδο του εμπορικού δικαίου πηγάζει από διάφορους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας, όπως, μόδα, λιανικό εμπόριο, κατασκευές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

  • Είναι νομικός σύμβουλος εταιρείας, που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και της ένδυσης.
  • Είναι νομικός σύμβουλος μεγάλης ξενοδοχειακής επιχείρησης.
  • Έχει σημαντική εμπειρία σε αγωγές αποζημίωσης λόγω ψυχικής οδύνης και ηθικής βλάβης από τροχαία ατυχήματα.
  • Εκπροσωπεί Αμερικανό υπήκοο σε υπόθεση, που αφορά στην δέσμευση περιουσιακών του στοιχείων από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων    από Εγκληματικές Δραστηριότητες.
  • Εκπροσώπησε εταιρεία franchise σε υπόθεση πνευματικής ιδιοκτησίας, που αφορούσε στην κατοχύρωση εμπορικού σήματος, την σχετική διαδικασία ενώπιον    της Διοικητικής Επιτροπής Σημάτων και την άσκηση προσφυγής ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.
  • Εκπροσώπησε γνωστούς αθλητές και επιτυχημένους επιχειρηματίες κατά εφημερίδων και δημοσιογράφων σε υποθέσεις προσβολής της προσωπικότητας και    συκοφαντικής δυσφήμισης.
  • Είναι νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εμπορικών συμβάσεων, όπως, συμβάσεων μίσθωσης, franchise, factoring, shop in a shop, εμπορικής    συνεργασίας, έργου, διανομής και προμήθειας.